Wie zijn wij?

Hoi, hallo

Wij zijn Raf & Annelies.
Beste maatjes, collega’s en vooral foodlovers.
Oh ja, wij laten ook graag van ons horen!

Naast alle bovenstaande eigenschappen hebben we een voorliefde voor theater. Raf is zelfstandig in de horeca waar Annelies flexijobt. Lachen en zwanzen met elkaar kunnen we als de beste. Wat begon als een grap op de werkvloer werd een fulltime non-profit project.
Met de opdruk ‘Hoor‘k a nog ?!’ willen we jullie fonetisch laten mijmeren naar betere tijden. Exact, een terrasje doen of ‘uw voetjes ne keer onder tafel schuiven’. Dat missen we toch allemaal?
Daarnaast horen we al maanden niets meer van de cultuursector. Of ja, sorry! We kunnen al van meer dan een jaar spreken, helaas!

De opbrengst van deze kledinglijn wordt omgezet in cadeaubonnen van DinnerGift. Een online verdeler van cadeaubonnen voor bars en restaurants.
Deze bonnen worden verdeeld onder de audiovisuele sector en podiumkunsten. Zo kunnen zij, van zodra het mag, gaan genieten in hun favoriete horecazaak.
Een mooie win-win, toch?!

Pssst: heb je zo’n bon ontvangen? Vergeet hem dan niet te verzilveren op dinnergift.be zodat je gekozen horecazaak zeker het geld ontvangt!

Wil je wel doneren maar zonder kleren?
Dat kan! Via de ‘ik wil steunen’-knop kan je een bedrag naar keuze storten.
Vanaf 15 euro maak je al iemand blij uit beide sectoren.

Wij hopen dat jullie liefde voor kunst, cultuur en eten net zo groot is.
Verspreiden jullie deze liefde massaal mee?

Bon, wij klinken alvast op betere tijden!
Seg, dag en bedankt hé!

Raf & Annelies